Інтэрнэт-крама хрысціянскіх сувеніраў • Час працы: Пн-Пт 10.00-20.00 • krama@dobry-pastyr.by • +375 29 263 61 62 • 
Новае

Каляндар-дзённік з налепкамі для дзяцей

Для хрысціяніна, які любіць Бога, удзел у Святой Імшы – гэта радасць, а не сумны абавязак. Бо менавіта тут адбываецца найглыбейшая сустрэча чалавека з Богам. Палюбіць штонядзельную Эўхарыстыю і навучыцца гэтай дысцыпліне з дзяцінства дапаможа наш каляндар-дзённік з налепкамі на 2021 каляндарны год. У ім адзначаныя ўсе нядзелі і абавязковыя святы, што дапамагае не забыць, у які менавіта дзень трэба прысутнічаць у касцёле. А набор налепак дапаможа дзецям у форме гульні прывучыцца да гэтай дысцыпліны любові.

Спадзяёмся, што наш каляндар-дзённік палюбіцца дзеткам, іх бацькам і настаўнікам, а таксама дапаможа з маленства адказна ставіцца да сваіх адносінаў з Богам. Бо калі мы навучымся прысвячаць свой час Богу, то будзем сапраўды шчаслівымі і благаславёнымі ў сваім жыцці.

Памер дзённіка: А5 у разгорнутым выглядзе.

Набор налепак: 80 шт.  

Настольны каляндар 2021 ”Храни сердце твоё”

Настольны каляндар на рускай мове з прыгожымі фотаздымкамі і словамі са Святога Пісання – гэта цудоўны падарунак, які можа стаць добрай евангелізацыяй для кожнага чалавека. Яскравыя ілюстрацыі і цытаты з Бібліі нагадваюць аб тым, што прыгажосць Бога прысутная ў кожным дні нашага жыцця. Трэба толькі ўмець яе заўважаць. 

Адмысловымі колерамі пазначаныя асноўныя хрысціянскія і дзяржаўныя святы. У канцы календара змешчана малітва прыняцця Езуса Хрыста сваім Збаўцам.

Спадзяемся, што гэты каляндар будзе не проста прыгожым сувенірам на вашым стале, але сапраўды наблізіць вас і вашых сяброў да Бога.

Каляндар каталіцкіх традыцый 2021 “Будзьце святымі, бо Я святы”

Гэты каляндар ужо палюбіўся многім вернікам за вычарпальную інфармацыю аб каталіцкіх святах і традыцыях. У гэтым годзе ён прысвечаны святым – людзям, якія аднойчы вырашылі пайсці за Богам да канца, і сталіся абсалютна шчаслівымі. Усе яны такія розныя, але аб’яднаныя адным: сваім імкненнем наблізіцца да Бога, Якога яны палюбілі ўсім сэрцам.

На кожнай старонцы календара вы знойдзеце партрэт і кароткае апісанне жыцця святога. А на апошняй старонцы – інфармацыю аб літургічным годзе ў Каталіцкім Касцёле, як маліцца і чытаць Біблію, і нават каталіцкія рэцэпты! Таксама ў каляндарнай сетцы з’явіліся каляровыя трохвугольнічкі – абазначэнне колера літургічнага перыяда.

Жадаем, каб гэты каляндар стаў не толькі крыніцай карыснай інфармацыі для вас, але і натхніў яшчэ больш прысвяціць сваё жыццё Богу. Бо кожны з нас сапраўды можа стаць святым -  гэта значыць абсалютна шчаслівым у сваім штодзённым жыцці разам з Богам.

Настольны каляндар 2021 “Будзьце святымі, бо Я святы”

Гэты настольны каляндар пазнаёміць вас з сапраўды шчаслівымі людзьмі, якія вырашылі жыць для Бога і ніколі аб гэтым не пашкадавалі. На кожнай старонцы вы знойдзеце партрэт святога, а таксама галоўныя каталіцкія, праваслаўныя і дзяржаўныя святы. У канцы – матывуючыя словы аб тым, што кожны з нас можа пражыць шчаслівае і напоўненае глыбокай радасцю жыццё, калі даверыць яго Богу.

Ад усяго сэрца жадаем, каб гэты каляндар прынёс вам не толькі карысць, але і напоўніў натхненнем кожны дзень вашага жыцця.

Бланкі для запісу інтэнцый святой Імшы "Эўхарыстыя" (50 шт.)

Святая Імша – гэта найвышэйшая форма малітвы ў Каталіцкім Касцёле. І ў асаблівых момантах нашага жыцця мы можам папрасіць святара цэлебраваць святую Імшу ў нашай інтэнцыі. Добрым напамінам пра гэта будзе невялічкі бланк, дзякуючы якому вы будзеце памятаць інтэнцыю, час і месца святой Імшы, каб разам з блізкімі ўзяць у ёй удзел.

Памер бланкаў: 9,2 х 9,2 см.
Колькасць у блоку: 50 шт.

Насценнае пано “Радзіма”

Сувенір выкананы ў тэхніцы “ніткавая графіка”, і можа паслужыць як добрым падарункам для вашых замежных сяброў, так і ўпрыгожыць інтэр’ер вашага жылля, заўсёды нагадваючы пра тое, што варта любіць нашу краіну Беларусь.

Памер: 9,5 х 9,5 см.