Інтэрнэт-крама хрысціянскіх сувеніраў • Час працы: Пн-Пт 10.00-20.00 • krama@dobry-pastyr.by • +375 29 263 61 62 • 
Новае

Малітва вадзіцеля

Існуе легенда, згодна з якой святы Крыштаф перанёс маленькага Езуса на сваіх плячах праз рэчку. Таму ў каталіцкім Касцёле гэты святы традыцыйна лічыцца заступнікам усіх вадзіцеляў. Сапраўды, варта маліцца перад пачаткам кожнага нашага вялікага ці малога падарожжа: каб наш шлях быў бяспечным, згодным з Божай воляй, і каб кожны наш крок быў толькі на Божую хвалу.

Памер абразіка: 9 на 15,7 см. Папера: 350 гр, глянцавы ліманат.

Пасведчанне аб заканчэнні катэхетычнага года (15х21 см)

Мы заўсёды імкнемся зберагчы ў памяці важныя моманты свайго жыцця. Спадзяемся, нашы пасведчанні стануць прыгожым дапаўненнем прынятых у Касцёле сакрамэнтаў, дапамогуць аздобіць урачыстасць, і будуць нагадваць пра дзеянне вялікай Божай ласкі ў Вашым жыцці.

Памер пасведчання: 15 на 21 см.

Пасведчанне аб падрыхтоўцы да сакрамэнту сужэнства (15х21 см)

Мы заўсёды імкнемся зберагчы ў памяці важныя моманты свайго жыцця. Спадзяемся, нашы пасведчанні стануць прыгожым дапаўненнем прынятых у Касцёле сакрамэнтаў, дапамогуць аздобіць урачыстасць, і будуць нагадваць пра дзеянне вялікай Божай ласкі ў Вашым жыцці.

Памер пасведчання: 15 на 21 см.

Маленькая Біблія ў рускім сінадальным перакладзе

Такую Біблію зручна ўзяць з сабой: невялікі памер (11 на 16 см), стылёвы і просты выгляд, а ўнутры -  усе кананічныя кнігі Старога і Новага Запавету ў рускім сінадальным перакладзе. 

Біблія – гэта кніга кніг, у якой апісана гісторыя збаўлення чалавецтва, і адначасова гэта жывое слова Бога, здольнае змяніць жыццё кожнага чалавека. Гэтую кнігу недастаткова прачытаць аднойчы і пакласці на паліцу – Божае слова, як жывая вада, можа наталяць нашу духоўную смагу кожны дзень. Варта толькі знаходзіць для гэтага час, як мы знаходзім яго для кожнай каштоўнай рэчы ў нашым жыцці.

Вялікі кубак латтэ "Будзь цвёрдым і мужным"

Як прыемна пачаць свой дзень не толькі з кубачака кавы або гарбаты, але таксама з Божага Слова! Менавіта такімі мы пастараліся зрабіць нашы кубкі – каб яны прыносілі вам радасць, пазітыўны настрой і нагадвалі, што Бог заўсёды побач, а мы з Ім - моцныя.

Аб'ём кубка: 480 мл., вышыня: 15 см.

«Першая Біблія» для самых маленькіх

Шыкоўнае выданне біблейскіх гісторый для самых маленькіх. У кнізе дзетак чакае пераказ дваццаці самых вядомых тэкстаў са Старога і Новага запавету з яскравымі ілюстрацыямі. Стварэнне свету, Ноеў каўчэг, абяцанне Абрагаму, Майсей, Давід і Галіяф, Данііл, нараджэнне Ісуса, вяселле ў Кане, цуд з памнажэннем хлеба, Закхей, смерць Ісуса, Уваскрасенне і іншыя тэксты аўтар Б. А. Джоўнс падае ў просты, добры спосаб, зразумела самым маленькім, бо «ніколі не бывае зарана, каб дзеткам даведацца, які цудоўны Бог». Пераклад з ангельскай. Цвёрдая вокладка, старонкі выкананыя з картону, ёсць зручная ручка. 40 старонак. Узроставая катэгорыя 0+

Памеры: 160x165x30 мм.