Інтэрнэт-крама хрысціянскіх сувеніраў • Час працы: Пн-Пт 10.00-20.00 • krama@dobry-pastyr.by • +375 29 263 61 62 • 
Новае

Велікодная закладка з малітвай

Падаруйце сваім сябрам і знаёмым магчымасць зазірнуць глыбей у таямніцу Вялікадня: раскажыце ім, як уваскрослы Езус перамяніў Ваша жыццё і памаліцеся разам простай малітвай...

Памер закладкі: 14 на 15,5 см.

Памятка Першай святой Камуніі

Мы заўсёды імкнемся зберагчы ў памяці важныя моманты свайго жыцця. Спадзяемся, нашы памяткі стануць прыгожым дапаўненнем прынятых у Касцёле сакрамэнтаў, дапамогуць аздобіць урачыстасць, і будуць нагадваць пра дзеянне вялікай Божай ласкі ў Вашым жыцці.

Памер памяткі: 20 на 30 см.

Домік для гарбаты (1)

Гэты сувенір не толькі ўпрыгожыць ваш інтэр'ер, але будзе таксама і практычным: у яго можна складаць пакецікі з гарбатай. А словы на фасадзе мініяцюрнага доміка, спадзяёмся, будуць натхняць Вас прысвяціць увесь свой дом і сям'ю Богу: "Я і дом мой будзем служыць Госпаду" Нав 24,15.

Памер сувеніра: 21 х 10 х 12 см. 

Анёл "Спакой вам!"

Анёлаў мы не можам убачыць сваімі вачыма, але можам часам адчуваць іх дапамогу ў нашым жыцці. Жадаем, каб гэтыя невялічкія выявы анёлаў з добрым настроем заўсёды нагадвалі Вам пра Божую абарону і Яго прысутнасць у кожную хвіліну Вашага жыцця.

Памер анёла: 18 на 15 см. 

Крыж "Бог ёсць любоу" (3)

Крыж - гэта сімвал нашага збаўлення, сімвал перамогі дабра над злом, сімвал любові. На ім Езус аддаў сваё жыццё за нас, каб мы мелі Вечнасць. Менавіта таму мы з'ядналі гэты нібыта сумны сімвал з кветкамі, каб ён стаў для нас напамінам пра Божую любоў: лагодную, моцную, вечную.

Памер крыжа: 18 на 14,5 см. 

Падарунак на Вялікдзень

Падарунак, зроблены сваімі рукамі з любоўю, мае нейкую асаблівую вартасць і цеплыню. Прапануем Вам набор, які складаецца з велікоднай паштоўкі Handmade, свечкі і дыска з хрысціянскімі спевамі Вольгі Хілько "Любоў Твая" . Няхай свята Уваскарсення нашага Пана прынясе Вам сапраўдную радасць і надзею, а таксама стане добрай нагодай расказаць аб Божай любові Вашым сябрам і блізкім.