Інтэрнэт-крама хрысціянскіх сувеніраў • Час працы: Пн-Пт 10.00-20.00 • krama@dobry-pastyr.by • +375 29 263 61 62 • 
Новае

Кубак "Согрейте душу истиной" фіялетавы

Як прымна пачаць свой дзень не толькі з кубачака кавы або гарбаты,  але таксама з Божага Слова і ўспаміну аб Божай любові. Менавіта такімі мы пастараліся зрабіць нашы кубкі – каб яны прыносілі вам радасць, пазітыўны настрой і нагадвалі, што Бог заўсёды побач.

Аб'ём кубка: 250 мл.

Дзіцячая Біблія

Гэтае цудоўнае выданне дапаможа дзеткам з маленства палюбіць Бога і Яго Слова. Тут вы знойдзеце больш за 20 гісторый са Старога і Новага Запавету, аздобленых прыгожымі і густоўнымі малюнкамі. Памер кнігі: 21 на 17 см. 

Паштоўка "Віншуем!"

Паштоўка - гэта выдатны спосаб павіншаваць свайго сябра і сказаць яму цёплыя словы, якія застануцца ў памяці надоўга. Тым больш, калі віншаванні напоўненыя Словам Божым, якое натхняе і прыносіць надзею. Жадаем, каб кожнае свята для Вас і Вашых блізкіх стала асаблівым днём, напоўненым Божай прысутнасцю і Яго супакоем.

Памер паштоўкі: 11,5 на 16,5 см. У каплект уваходзіць канверт 13 на 18 см.

Рамка для нумару аўто "Бог ёсць любоў"

Калі вы кіроўца і маеце свой аўтамабіль, то хутчэй за ўсё задумваліся, як можна ўпрыгожыць сваё аўто, каб адначасова сведчыць гэтым пра Хрыста. Рамка для нумароў з хрысціянскім надпісам – гэта стыльная рэч, якая адначасова можа быць добрай евангелізацыяй для іншых людзей. Магчыма, гэтыя словы будуць вельмі важнымі для кагосьці, чый позірк выпадкова трапіць на словы пра Бога. Таксама хрысціянскі надпіс на вашым аўто будзе добрай нагодай для вас саміх не толькі называцца, але сапраўды быць хрысціянінам – на дарозе і ў штодзённым жыцці.

Рамка для нумару аўто "Иисус - путь, истина и жизнь"

Калі вы кіроўца і маеце свой аўтамабіль, то хутчэй за ўсё задумваліся, як можна ўпрыгожыць сваё аўто, каб адначасова сведчыць гэтым пра Хрыста. Рамка для нумароў з хрысціянскім надпісам – гэта стыльная рэч, якая адначасова можа быць добрай евангелізацыяй для іншых людзей. Магчыма, гэтыя словы будуць вельмі важнымі для кагосьці, чый позірк выпадкова трапіць на словы пра Бога. Таксама хрысціянскі надпіс на вашым аўто будзе добрай нагодай для вас саміх не толькі называцца, але сапраўды быць хрысціянінам – на дарозе і ў штодзённым жыцці.

Памятка Першай святой Камуніі

Мы заўсёды імкнемся зберагчы ў памяці важныя моманты свайго жыцця. Спадзяемся, нашы памяткі стануць прыгожым дапаўненнем прынятых у Касцёле сакрамэнтаў, дапамогуць аздобіць урачыстасць, і будуць нагадваць пра дзеянне вялікай Божай ласкі ў Вашым жыцці.

Памер памяткі: 20 на 30 см.