Інтэрнэт-крама хрысціянскіх сувеніраў • Час працы: Пн-Пт 10.00-20.00 • krama@dobry-pastyr.by • +375 29 263 61 62 • 
Новае

Паштоўка "З Новым Годам"

Памер: 20,6 на 10,6 см. З другога боку словы са Святога Пісання: "Бо толькі Я ведаю намеры, якія маю адносна вас, кажа Госпад. Намеры на дабро, а не на зло, каб даць вам будучыню і надзею" Ер 29,11.

Настольны каляндар 2021 ”Храни сердце твоё”

Настольны каляндар на рускай мове з прыгожымі фотаздымкамі і словамі са Святога Пісання – гэта цудоўны падарунак, які можа стаць добрай евангелізацыяй для кожнага чалавека. Яскравыя ілюстрацыі і цытаты з Бібліі нагадваюць аб тым, што прыгажосць Бога прысутная ў кожным дні нашага жыцця. Трэба толькі ўмець яе заўважаць. 

Адмысловымі колерамі пазначаныя асноўныя хрысціянскія і дзяржаўныя святы. У канцы календара змешчана малітва прыняцця Езуса Хрыста сваім Збаўцам.

Спадзяемся, што гэты каляндар будзе не проста прыгожым сувенірам на вашым стале, але сапраўды наблізіць вас і вашых сяброў да Бога.

Абразікі для душпастырскага наведвання сем’яў (№3)

Перыяд Божага Нараджэння ў Каталіцкім Касцёле, напэўна, цяжка ўявіць без душпастырскага наведвання сем’яў, калі святар прыходзіць наведаць сваіх парафіянаў, асвяціць іх жыллё і памаліцца разам з імі. Цёплая і ўтульная атмасфера святаў Божага нараджэння застанецца ў вашай памяці, дзякуючы прыгожым абразікам з выявай Святой Сям’і.

Біблія на беларускай мове з залатымі старонкамі

У выданні змешчаныя кнігі Старога і Новага Запаветаў, з дадатковымі другаканаічнымі кнігамі. Залаты абрэз старонак. Памер: 17 на 24 см.

Біблія – гэта кніга кніг, у якой апісана гісторыя збаўлення чалавецтва, і адначасова гэта жывое слова Бога, здольнае змяніць жыццё кожнага чалавека. Гэтую кнігу недастаткова прачытаць аднойчы і пакласці на паліцу – Божае слова, як жывая вада, можа наталяць нашу духоўную смагу кожны дзень. Варта толькі знаходзіць для гэтага час, як мы знаходзім яго для кожнай каштоўнай рэчы ў нашым жыцці.

Каляндар-дзённік з налепкамі для дзяцей

Для хрысціяніна, які любіць Бога, удзел у Святой Імшы – гэта радасць, а не сумны абавязак. Бо менавіта тут адбываецца найглыбейшая сустрэча чалавека з Богам. Палюбіць штонядзельную Эўхарыстыю і навучыцца гэтай дысцыпліне з дзяцінства дапаможа наш каляндар-дзённік з налепкамі на 2021 каляндарны год. У ім адзначаныя ўсе нядзелі і абавязковыя святы, што дапамагае не забыць, у які менавіта дзень трэба прысутнічаць у касцёле. А набор налепак дапаможа дзецям у форме гульні прывучыцца да гэтай дысцыпліны любові.

Спадзяёмся, што наш каляндар-дзённік палюбіцца дзеткам, іх бацькам і настаўнікам, а таксама дапаможа з маленства адказна ставіцца да сваіх адносінаў з Богам. Бо калі мы навучымся прысвячаць свой час Богу, то будзем сапраўды шчаслівымі і благаславёнымі ў сваім жыцці.

Памер дзённіка: А5 у разгорнутым выглядзе.

Набор налепак: 80 шт.  

Дзіцячая Біблія ў малюнках і апавяданнях

Гэтае цудоўнае выданне дапаможа дзеткам з маленства палюбіць Бога і Яго Слова. Тут вы знойдзеце больш за 300 гісторый са Старога і Новага Запавету, аздобленых прыгожымі і густоўнымі малюнкамі. Памер кнігі: 16,5 на 19,5 см. Колькасць старонак: 317.